HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 

ÜNNEPI NYITVATARTÁS:

2018. november 1-2. (csütörtök-péntek) ZÁRVA

2018. november 3. (szombat) 7:00 – 12:00

2018. november 10. (szombat) 7:00 – 12:00

    

Hogyan fog kinézni az új fürdőszoba?

Új szolgáltatás a Léta-Ker Kft-nél – Látványterv készítése hidegburkolatú helyiségekre
 
Építkezik vagy felújít? Lelki szemei előtt már látja a kész házat, az új helyiségeket, de a valóságban nem tudja elképzelni, milyen is lesz új fürdőszobája, előszobája, konyhája?
 
Készíttessen látványtervet új fürdőszobájáról!Egy hosszú időre szóló döntés meghozatala előtt sokat hezitálunk. Jó megoldást kínál a Léta-Ker Kft. legújabb szolgáltatása, melynek segítségével Ön is pontosan látni fogja, milyen helyiségekben élheti mindennapjait.

A Léta-Ker Kft. munkatársai igény szerint elkészítik lakóépületének hidegburkolatú helyiségeiről a látványterveket, hogy könnyebben választhassa ki az új járólapot, csempét.
 
Elég, ha tudja, milyen stílussal és színekkel szeretne találkozni lakásában, máris láthatóvá válik a láthatatlan. Egy számítógépes program segítségével megvalósulhat az elképzelése, később pedig pontosan azt kapja majd, amit elképzelt. Válasszon fürdőszoba bútort, álmodja meg a zuhanykabin stílusát, tervezze meg a szaniterek helyét mi pedig még a lakásfelújítás előtt megmutatjuk a látványtervét a leendő fürdőszobájának!
 
Megmutatjuk a látványtervét a leendő fürdőszobájának!A program 3 dimenziós képet alkot a helyiségről az új burkolattal, így olyan érzése lehet, mintha máris benne élne a helyiségben. Ha pedig nem tetszik az eredeti ötlete, a szakemberek segítenek újratervezni a koncepciót. A vásárlásra szánt időt pedig jelentősen lerövidítheti, hiszen sokkal gyorsabban kiválaszthatja az igényeinek megfelelő burkolólapokat, miután látta, hogyan mutatnak majd a lakótérben.

Keresse fel telephelyünket, hogy Ön is előre és gyorsabban tervezhessen!
 
 Készíttessen látványtervet leendő fürdőszobájáról a Léta-Ker Kft.-nél!Készíttessen látványtervet álmai fürdőszobájáról a Léta-Ker Kft.-nél!Készíttessen látványtervet elképzelt fürdőszobájáról a Léta-Ker Kft.-nél!Leendő fürdőszobájáról a Léta-Ker Kft. készít Önnek látványtervet!

Álmai fürdőszobájáról a Léta-Ker Kft. készít Önnek látványtervet! Új fürdőszobájáról a Léta-Ker Kft. készít Önnek látványtervet! Ön megálmodja, a Léta-Ker Kft. pedig megmutatja fürdőszobája látványtervét! Ön elképzeli, a Léta-Ker Kft. pedig megmutatja konyhája látványtervét!

További látványterveinket megtekintheti a galériánkban.